Elisabeth flyttar ut och konsertkänsla på en bar.

Den 2012-06-16 klockan 14:34:09


I torsdags råkade jag vara jätteblå helt utan att det var meningen. Blå kånken och blå converse hade jag också.

Solen skiner men jag sitter instängd på rummet för i resten av huset flyttas det för fulla muggar, och så fort jag sticker ut en tå ur rummet är jag JÄÄTTTEEEIVÄGEN för någon. Det visade sig också att hon ska ta med sig typ allt från köket, så nu kan vi inte laga mat längre. Gött.


Gårkvällen var i alla fall out_of_control. Restaurangen var överfull med folk, och alla i personalen var så stressade att jag tror att minst hälften av dem hann svära åt mig innan jag var klar där. Glas krossades till höger och vänster men alla bah K, jag höll på att öppna en vinflaska på 900 kronor för att hälla upp två glas (det får man INTE göra), folk knuffades och trängdes och idag är mina fingrar ömma av den värmebehandling de får på jobbet. Köket råkade göra en lyxig räkspecialrymdmacka för mycket, som jag och Sanna fick och vi dog. Kalas. 


Då klockan började passera midnatt stängde emellertid köket, vi koncentrerade oss på baren istället och plötsligt blev alla oerhört mycket gladare. Ett par timmar gick det dock inte att röra sig. Tänk er en konsert där man har bestämt sig att komma längst fram, och de sista metrarna får man trycka sig hänsynslöst genom en vägg av människor. Tänk er nu att befinna sig i den trängseln, fast alla är oroväckande onyktra, en halvmeter längre än dig själv och du bär på ett torn av 14 ölglas. Scary. Men fett kul ändå. Och ikväll förväntas det att bli minst lika mycket folk, så jag förbereder mig på ännu en sen kväll/tidig morgon även idag. Jösses vad jag tar vara på mitt liv just nu. 


Kommentarer
Postat av: rebecka

Hej! Wow va kul att jag hittade den här bloggen! vad kul ni verkar ha det (hoppas det stämmer hehe)
Var typ det jag ville säga. Kram!

2012-06-16 @ 16:50:16
URL: http://rwallgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0